Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Noutati

 • Instalatie GPL pentru injectie Mecanica -

  injectie mecanicaInstalatii auto de gaz pentru autovehicule cu injectie mecanica

 • Instalatie GPL pentru injectie Monopunct -

  gpl injectie monpunctGPL in faza lichida iese din rezervor prin multivalva (care dealtfel participa si la umperea rezervorului, fiind in legatura cu priza externa de combustibil) si este condus spre compartimentul motor prin intermediul unei conducte. Conducta traverseaza o electrovalva GPL care permite curgerea acestuia numai cand motorul este pornitsi comutatorul este in pozitia GPL.

  In compartimentul motorului este amplasat reductorul-vaporizator, unde GPL intra si suporta o scadere de presiune simultan cu trecerea in faza gazoasa, de la reductor GPL ajunge in mixerul aer/combustibil care, plasat pe traseul de admisie, elibereaza un debit de gaz corespunzator cu solicitarea motorului (reprezentata de depresiunea generata in corpul mixerului). Amestecul combustibil este mentinut constant in raport stoichiometric de computerul LCS care este activat de semnalul sondei Lambda. un actuator Electromecanic liniar, dirijat de computerul LCS modifica continuu debitul de gaz spre motor incat sa asigure carburatia functie de stilul de conducere, consum si emisia de noxe. computerul LCS, pe langa alte functii, asigura intotdeauna pornire cu benzina, transferul automat pe gaz, iar prin intermediul comutatorului permite, in orice moment, utilizatorului sa schimbe combustibilul dorit, indicand nivelul GPL din rezervor.

  Pe durata functionarii cu GPL emulatorul electronic intrerupe alimentarea cu benzina a motorului, in timp ce in cazul functionarii pe benzina, alimentarea cu GPL a motorului este intrerupta de electrovalva GPL.

 • Instalatia GPL pentru injectie Multipunct -

  injectieInstalatii GPL auto pentru motoare cu injectie multipunct
  Sistemul Secvential,este recomandat pentru toate autoturismele dotate cu injectie multipunct.Pertformantele acesteia sunt deosebite,datorta faptului ca,fac parte din generatia a 4-a(ultima in domeniu).Este vorba despre injectie de gaz.Fata de sistemele clasice(aspirato),gestionarea combustiei este realizata electronic,cu ajutorul calculatorului si al injectoarelor Matrix. De aceea,am obtinut autorizare pentru motoare dotate cu Euro3 si Euro4 pentru puteri de pana la 282 de kw.

 • Instalatie GPL secventiala Tomasetto -

  seqSECVENTIAL EURO4 este o instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care
  corespunde celor mai severe norme de poluare.

  Este un sistem care se monteaza in paralel cu cel de benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele dinamice si de consum.

  Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3 - 8 cilindri) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO2, EURO3, EURO4.

Rate prin BRD

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Plata produselor dvs. prin credit BRD Finance direct in magazin!

De acest serviciu poate beneficia orice client cu o singura conditie minima: sa fie angajat cu salariul minim pe economie. Avantaje: livrarea imediata a produselor, cea mai mica dobanda pe piata, cele mai bune oferte de pret pentru plata in rate.

REDIT DE POVESTE - Imposibil sa nu povestesti si altora

Noul credit DE POVESTE iti pune la dispozitie variante mult mai flexibile de creditare:

 • Dobanda ieftina pentru o perioada de 6-24 luni: 8.5% (DAE: 19,54% pentru o perioada de 24 luni si 800 RON)
 • Dobanda avantajoasa pentru perioade mai mari de 24 luni: - 10.5% pentru perioada de creditare intre 25-36 luni; (DAE: 19,47% pentru o perioada de 36 luni si 800 RON) - 12.5% pentru perioada de creditare intre 37-60 luni; (DAE: 19,70% pentru o perioada de 60 luni si 800 RON)
Avantaje DE POVESTE
 • Valoarea creditului este cuprinsa intre 500 RON si 30.000 RON
 • Creditul se acorda rapid, direct in magazinele Vital-Instal
 • Documentatia de creditare este simpla
 • Achitarea ratelor se poate face usor:
 • prin debit direct, fara sa te deplasezi, daca ai un cont deschis la BRD Groupe Societe Generale
 • cu numerar, la oricare agentie BRD - Groupe Societe Generale, la oficiile Postei Romane si la comerciantii care afiseaza SIMPLIS FACTURI (numai pe baza documentelor care contin cod de bare
 • la orice bancomat BRD Groupe Societe Generale
Asigurarea de viata oferita prin BRD Finance este optionala in conditiile prezentarii unui girant.
Documente necesare

1. Actul de identitate - original si copie
2. Adeverinta de salariu a solicitantului creditului - formular tip BRD, completata integral, fara stersaturi (pentru pensionari - talon de pensie)

Beneficiarii creditului

Orice persoana fizica romana cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani

Imprumutatorul isi rezerva dreptul de a acorda/respinge creditul in urma analizei situatiei financiare si personale a solicitantului.

Creditul se acorda direct in magazin! doar 10 minute

Tot ce trebuie sa faci este sa aduci la magazin documentele necesare corect completate si poti obtine pe loc creditul dorit!

 

 

Sectiunea: Rate prin BRD - Acest produs se afla in categoria: Rate BRD

NOU !!!

GEOMETRIE ROTI COMPUTERIZATA

Adauga mai multa siguranta autovehiculului tau cu o programare pentru geometrie roti computerizata! Controlul si reglajul geometriei rotillor autovehiculului sunt aspecte importante menite a preveni aparitia de evenimente rutiere nedorite. De asemenea, contribuie la evitarea uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie. Profita acum de oferta General Business si iti vei transforma masina intr-un autovehicul mai sigur.

Suna pt detalii:  0724.09.66.01 

Sondaj

Ce sistem de admisie aveti acum pe masina?

 

 

 

 

 


Promotii

Montaj gratuit pentu aparatele de aer conditionat Nordstar si Leader achizitionate de la noi.

Super Oferta 2013

Instalatie GPL carburatie, montaj GRATUIT

Adresa Test Clau Auto

SC TEST CLAU AUTO SRL- Ploiesti
Ne-am mutat intr-un sediu nou cu aparatura de ultima ora,

Acum ne gasiti pe strada Depoului, nr 16, (in fostul RBC Gaz Sud)

Tel: 0724.09.66.01 

Vizitatori

Avem 1 vizitator online

Contact

SC TEST CLAU AUTO SRL- Ploiesti
Ne gasiti in incinta poligonului, langa stadionul ASTRA - Ploiesti
Tel: 0724.09.66.01