Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Noutati

 • Instalatie GPL pentru injectie Mecanica -

  injectie mecanicaInstalatii auto de gaz pentru autovehicule cu injectie mecanica

 • Instalatie GPL pentru injectie Monopunct -

  gpl injectie monpunctGPL in faza lichida iese din rezervor prin multivalva (care dealtfel participa si la umperea rezervorului, fiind in legatura cu priza externa de combustibil) si este condus spre compartimentul motor prin intermediul unei conducte. Conducta traverseaza o electrovalva GPL care permite curgerea acestuia numai cand motorul este pornitsi comutatorul este in pozitia GPL.

  In compartimentul motorului este amplasat reductorul-vaporizator, unde GPL intra si suporta o scadere de presiune simultan cu trecerea in faza gazoasa, de la reductor GPL ajunge in mixerul aer/combustibil care, plasat pe traseul de admisie, elibereaza un debit de gaz corespunzator cu solicitarea motorului (reprezentata de depresiunea generata in corpul mixerului). Amestecul combustibil este mentinut constant in raport stoichiometric de computerul LCS care este activat de semnalul sondei Lambda. un actuator Electromecanic liniar, dirijat de computerul LCS modifica continuu debitul de gaz spre motor incat sa asigure carburatia functie de stilul de conducere, consum si emisia de noxe. computerul LCS, pe langa alte functii, asigura intotdeauna pornire cu benzina, transferul automat pe gaz, iar prin intermediul comutatorului permite, in orice moment, utilizatorului sa schimbe combustibilul dorit, indicand nivelul GPL din rezervor.

  Pe durata functionarii cu GPL emulatorul electronic intrerupe alimentarea cu benzina a motorului, in timp ce in cazul functionarii pe benzina, alimentarea cu GPL a motorului este intrerupta de electrovalva GPL.

 • Instalatia GPL pentru injectie Multipunct -

  injectieInstalatii GPL auto pentru motoare cu injectie multipunct
  Sistemul Secvential,este recomandat pentru toate autoturismele dotate cu injectie multipunct.Pertformantele acesteia sunt deosebite,datorta faptului ca,fac parte din generatia a 4-a(ultima in domeniu).Este vorba despre injectie de gaz.Fata de sistemele clasice(aspirato),gestionarea combustiei este realizata electronic,cu ajutorul calculatorului si al injectoarelor Matrix. De aceea,am obtinut autorizare pentru motoare dotate cu Euro3 si Euro4 pentru puteri de pana la 282 de kw.

 • Instalatie GPL secventiala Tomasetto -

  seqSECVENTIAL EURO4 este o instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care
  corespunde celor mai severe norme de poluare.

  Este un sistem care se monteaza in paralel cu cel de benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele dinamice si de consum.

  Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3 - 8 cilindri) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO2, EURO3, EURO4.

Instalatie GPL BRC

INSTALATIILE auto gpl BRC sunt cele mai cunoscute echipamente italiene Auto GPL reprezentand un sistem de conversie a motoarelor alimentate cu benzina, pe un combustibil alternativ mai ieftin si mai ecologic, GPL, firma producatoare avand o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu. Instalatiile auto GPL sunt vandute in 60 de tari si sunt certificate ISO 9001. Firma noastra este autorizata R.A.R. sa monteze aceste instalatii pe autovehicule cu motoare avand aprindere prin scanteie si  puteri intre 38 kw si 134 kw. Exemple de autovehicule pe care se poate monta instalatiile gpl Marini: Dacia, Dacia Logan, Daewoo Matiz, Daewoo Cielo, Daewoo Nubira, etc.

» Detalii

Instalatia GPL MARINI...

INSTALATIILE auto gpl Marini sunt instalatii din Italia, aceasta marca avand o vechime de peste 30 de ani in domeniul autogazului si este recunoscut pe plan international avand certificatul de calitate ISO 9001. G&G Autoservice este service auto gpl autorizat R.A.R. sa monteze acest tip de instalatie pe un segment foarte vast de automobile cu motoare avand aprindere prin scanteie si puteri intre 31 kw si 180 kw . Exemple de autovehicule pe care se poate monta instalatiile gpl Marini: Dacia, Dacia Logan, Daewoo Matiz, Daewoo Cielo, Daewoo Nubira, etc.

» Detalii

Instalatia GPL Tomase...

gpl tomaseto SECVENTIAL EURO4 este o instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care corespunde celor mai severe norme de poluare.

» Detalii

 

Va aflati in categoria: Marci Instalatii GPL

NOU !!!

GEOMETRIE ROTI COMPUTERIZATA

Adauga mai multa siguranta autovehiculului tau cu o programare pentru geometrie roti computerizata! Controlul si reglajul geometriei rotillor autovehiculului sunt aspecte importante menite a preveni aparitia de evenimente rutiere nedorite. De asemenea, contribuie la evitarea uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie. Profita acum de oferta General Business si iti vei transforma masina intr-un autovehicul mai sigur.

Suna pt detalii:  0724.09.66.01 

Sondaj

Ce sistem de admisie aveti acum pe masina?

 

 

 

 

 


Promotii

Montaj gratuit pentu aparatele de aer conditionat Nordstar si Leader achizitionate de la noi.

Super Oferta 2013

Instalatie GPL carburatie, montaj GRATUIT

Adresa Test Clau Auto

SC TEST CLAU AUTO SRL- Ploiesti
Ne-am mutat intr-un sediu nou cu aparatura de ultima ora,

Acum ne gasiti pe strada Depoului, nr 16, (in fostul RBC Gaz Sud)

Tel: 0724.09.66.01 

Vizitatori

Avem 2 vizitatori online

Contact

SC TEST CLAU AUTO SRL- Ploiesti
Ne gasiti in incinta poligonului, langa stadionul ASTRA - Ploiesti
Tel: 0724.09.66.01